Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی پروژه جنابِ‌عالی، همزمان با ادامه پیش تولید سریال جنابِ عالی به کارگردانی عادل تبریزی، حسین سلیمانی و بیتا سحرخیز به این پروژه پیوستند.

پیش از این حضور امیرحسین رستمی به عنوان بازیگر نقش اصلی در این سریال قطعی شده بود و در ادامه مرحله پیش تولید، چهره‌های دیگری نیز به ترکیب بازیگران آن اضافه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنابِ‌عالی سریالی کمدی-اجتماعی است که پاییز امسال جلوی دوربین خواهد رفت.

مهربانو روایتی از موفقیت بانوان ایران زمین

به تازگی شبکه پنج سیما برنامه ای با عنوان مهربانو به روی آنتن برده که سعی دارد داستان زنان موفق کشورمان را به تصویر درآورد تا الگویی مناسب را به زنان این سرزمین معرفی کند.

مستند مهربانو با محوریت معرفی زنان موفق به تهیه کنندگی زینب پورابراهیم و کارگردانی مشترک ساسانه گلستانه و زینب پورابراهیم در جدول پخش برنامه های پاییز شبکه پنج جانمایی شده است.

 مهربانو قصد دارد، یک روز از زندگی این بانوان موفق جامعه در مشاغلی همچون پزشک، نویسنده، شاعر، هنرمند، کارآفرین و... را برای مخاطبان به تصویر بکشد.

مستند مهربانو کاری از گروه خانواده و کودک شبکه پنج سیماست که سه‌شنبه و پنج شنبه هر هفته ساعت ۱۶:۱۰ از این شبکه پخش می شود.

ماجراهای پلانکی از شبکه نهال

ماجراهای پلانکی از تولیدات مرکز پویانمایی صبا هر روزساعت ۱۴:۳۰ از شبکه پویا به روی آنتن می رود.

این مجموعه به تهیه کنندگی سید مسعود صفوی و کار گردانی اهورا شهبازی برای گروه سنی کودک تولید شده است.

مجموعۀ ماجراهای پلانکی بر اساس طرحی از مانی وطن‌دوست برای گروه سنی کودک تولید شده است. کاراکترهای این مجموعه از نقاشی‌های نقاش، مجسمه‌ساز و سفالگر اسپانیایی خوان میرو بهره گرفته شده و طراحی کاراکترهای آن کمی غیر معمول و فضای آن کاملاً درگیر موجودات فانتزی است.

ماجراهای پلانکی به نویسندگی شیوا حاجیانی و مهدی مداحی گیوی ماجراهای یک پلانکتون باهوش و دانا را در اعماق دریا روایت می کند. این بستر ویژه که با شناخته ها و ناشناخته هایش به عنوان جهانی از رازها و زیبایی ها دستمایه ساخت ماجراهای پلانکی قرار گرفته بجز این که برای داستان سازی و خیال پردازی به غایت گشاده دستی می کند به لحاظ بصری نیز طراحان و سازندگان انیمیشن را در مضیقه قرار نمی دهد.

ایران پایدار در قاب شبکه افق سیما

ویژه برنامه ایران پایدار به مناسبت هفته پدافند غیر عامل بر آنتن شبکه افق قرار گرفت.

در عصر حاضر که پر از مخاطرات گسترده است و می‌تواند امنیت روانی و... مردم را تحت الشعاع قرار دهد، جامعه نیازمند آن است که در برابر این مشکلات و خطرات اگاهی لازم را داشته باشید.

همانطور که امروزه بر همگان آشکار شده بهترین روش برای انتقال اطلاعات و در عین حال آموزش در حوزه آفندهایی که جامعه را تهدید می‌کند، تولید چند رسانه‌ای است و در دسترس ترین فضایی که می‌تواند به گسترده ترین حالت ممکن این اطلاعات را در اختیار عمومی مردم قرار دهد، رسانه ملی است.

به همین دلیل شبکه افق سیما بر آن شد تا در هفته پدافند غیر عامل با تولید برنامه‌ای تلویزیونی تحت عنوان ایران پایدار این مسائل را به صورت عمومی در اختیار مردم قرار دهد تا بتواند سهم خود را از آگاه سازی جامعه در مسیر این مخاطرات ادا کند.

حسین پالیزدار، تهیه کننده برنامه ایران پایدار گفت: سازمان پدافند غیر عامل در تلاش است بخش دفاعی را در حوزه کشوری پیگیری کند. این سازمان تمام تلاش هایش در حوزه دولت است و ماموریت‌های مربوط به دولت را با رویکرد دفاعی نگاه کرده و کمک می‌کند تا آسیب پذیری‌ها و نواقص برطرف شود تا از آسیب‌های جدی جلوگیری کرده و از زیرساخت‌های حیاتی کشور صیانت کند.

وی افزود: در همین موضوع اخیر بنزین از آنجایی که مسائل پدافند غیر عامل به درستی اعمال نشده بود، خساراتی داشتیم که با تدبیر عالی، مشکل برطرف شد اما این موضوع اگر طولانی می‌شد، خسارات بسیار زیادی ایجاد می‌کرد. حال یکی از ماموریت‌های پدافند غیر عامل آموزش مدیران و مردم است.

کننده برنامه ایران پایدار خاطرنشان کرد: در راستای همین ماموریت‌ اطلاع رسانی که وظیفه آموزش عمومی در حوزه پدافند غیر عامل بر عهده سازمان است، باید اطلاعات خود را در اختیار عمومی مردم قرار دهیم تا مردم را برای شرایط مختلف آماده سازد. برنامه ایران پایدار هم در جهت همین ماموریت‌ها است. مطالب مطرح در سازمان پدافند، موضوعات تخصصی و سنگینی است و نیاز بود تا برنامه‌ای ساخته شود تا بتوانیم این مفاهیم را با زبان ساده به مردم منتقل گردانیم.

وی در پایان تاکید کرد: در ساختار برنامه تلاش کردیم تا موضوعات عموم مردم را درگیر کند. به عنوان مثال در موضوع پدافند شیمیایی در مورد مواد شیمیایی ساده‌ای هم که هر خانواده در منزل دارد را نیز مورد اشاره قرار دادیم تا بتوانیم مطالب خود را منتقل کنیم. 

علاقمندان و مخاطبین شبکه افق می‌توانند این برنامه را تا روز پنجشنبه هر روز ساعت ۱۹:۳۰ و تکرار آن را روز بعد ساعت ۰۱:۳۰ و ۰۶:۳۰ از قاب این شبکه به تماشا بنشینند.

فراخوان فصل سوم عصر جدید

فراخوان برنامه عصر جدید این روزها به صورت تیزر از شبکه سه سیما پخش می شود.

تیزر (آگهی) فراخوان حضور استعدادها در برنامه عصر جدید در حالی روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود که نشان می دهد هر شرکت کننده ای با هر سن و شغلی می‌تواند در این برنامه شرکت کند و استعداد خود را نشان دهد.

اما این تیزر که زمانی برای پخش آن در نظر گرفته نشده نشان می دهد زمان شروع تولید فصل سوم مشخص نیست. آرام شدن کرونا و واکسینه شدن حداقل ۸۰ درصد مردم باعث می‌شود تا دست‌اندرکاران این برنامه تلویزیونی بتوانند پیش‌تولید و تولید فصل سوم را آغاز کنند.

انجمن‌های خیریه از سراسر کشور به «بومرنگ» می‌آیند

مجموعه مستند «بومرنگ» به تهیه کنندگی مهدی فارسی و کارگردانی فاطمه سادات محمودپور، تولید جدید شبکه مستند سیما که از امشب ( سه شنبه ۱۱ آبان)  پخش می شود، روایتی از فعالیت‌ها و برنامه‌های گروه‌ها و انجمن‌های خیریه‌ای در سراسر کشور است.  

محمودپور درباره این مجموعه مستند گفت: مشابه این پروژه را پیشتر با عنوان با کریمان با مشارکت معاونت اجتماعی وزارت بهداشت ساخته بودیم؛ آن مجموعه با محوریت خیرین حوزه سلامت بود اما در بومرنگ این محدودیت را نداشتیم و سراغ خیرین در همه حوزه‌ها رفتیم؛ همچنین در بومرنگ بیشتر سراغ انجمن‌های خیریه رفتیم و گروه‌هایی را انتخاب کردیم که فعالیت خیرخواهانه بکر و بدیعی انجام می‌دهند.

وی افزود: اکنون بزرگترین آسیبی که در خیریه‌ها دیده می‌شود، موازی‌کاری است؛ برای مثال گروه‌های زیادی وجود دارند که برای کودکان بی‌سرپرست غذا، کیف و کفش و ... می‌دهند. تعدد این گروه‌ها اتفاق بسیار مبارکی است اما اینکه فعالیت‌های جدیدی انجام نمی‌دهند محل اشکال است.

این مستندساز درباره حضور بومرنگ در استان‌های مختلف گفت: سفرهای متعددی به استان‌های مختلف داشتیم و در شهرهایی نظیر تهران، تبریز، زنجان و اصفهان تصویربرداری داشتیم؛ در این استان‌ها سراغ خیریه‌هایی نظیر مهرآفرین، مهرانه، مکسا (مرکز کنترل سرطان ایرانیان)، آلا و ... رفتیم که در قسمت‌های مختلف «بومرنگ» با فعالیت آنان آشنا می‌شوید.

مجموعه ۱۴ قسمتی بومرنگ سه‌شنبه‌ها ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه مستند پخش می‌شود و تکرار آن روز بعد ساعت ۱۵ خواهد بود.

برچسب‌ها شبکه افق عصر جدید شبکه سه سیما

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شبکه افق عصر جدید شبکه سه سیما شبکه افق عصر جدید شبکه سه سیما برنامه ایران پایدار پدافند غیر عامل پخش می شود برنامه ای عصر جدید شبکه افق فصل سوم گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۰۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده مواسات در البرز افتتاح می شود

‌به گزارش خبرنگار مهر، زینب عاشری شامگاه یکشنبه در نشست مجازی الگونمایی ایران جوان بمان که به منظور معرفی الگوی مواسات مادرانه برگزار شد، گفت: مواسات مادرانه از یک دورهمی و دغدغه مادرانه شروع شد و آن این بود که ما مادران به ویژه افرادی که فرزند کوچک یا چند فرزند دارند، در بسیاری از جمع‌ها به راحتی نمی‌توانند حاضر شوند.

وی افزود: در این راستا به این نتیجه رسیدیم که جمع‌هایی را مخصوص خود تشکیل دهیم و آنچه ایده آل و مطلوبمان است را خلق و تولید کنیم. این موضوع جرقه‌ای برای ما شد و سپس دورهمی ها آغاز شد و شکل و قالب گرفت. ابتدا یک حسینیه شخصی را اجاره و طی اطلاع رسانی مجازی با حدود ۸۰ مادر از سال ۱۴۰۰ آغاز به کار کردیم.

مسؤول گروه مواسات مادرانه استان البرز با اشاره به تمرکز مواسات مادرانه بر ارزش مادری و فرزندآوری مطرح کرد: با توجه به اینکه گروه فعالی در حوزه جمعیت در البرز نداشتیم و این موضوع دغدغه مقام معظم رهبری نیز بود، سعی کردیم موضوع فعالیت‌ها و دورهمی های خود را به این سمت سوق دهیم، بنابراین کم کم شبکه مادران شکل گرفت.

عاشری اضافه کرد: اکنون این دامنه وسیع شده و تقریباً با ۲ هزار و ۲۰۰ مادر البرزی در ارتباط هستیم و آنها را در قالب یک شبکه سازماندهی کرده‌ایم و از یک گروه استانی کلی به ۲۵ تا ۳۰ گروه محلی رسیده‌ایم و سرگروه‌های محلات نیز از مادران محله هستند که باید آموزش‌ها، روش‌ها و سیر مطالعاتی خاصی را انجام دهند و سپری کنند.

وی با اشاره به اینکه گروه هسته مواسات مادرانه شامل ۹ نفر است که تیم اصلی را تشکیل می‌دهند، عنوان کرد: یکشنبه هر هفته به صورت مداوم جلسات را برگزار و در آنها آسیب شناسی و اهداف را بررسی و مطابق آنها برنامه ریزی می‌کنیم. همواره تلاش شده جلسات پربار باشند که در این راستا مقرر شد مادران ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود را به اشتراک بگذ ارند.

فعالیت حدود ۱۵ کارگروه ذیل گروه مواسات مادرانه البرز

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با اشاره به آشکار شدن ظرفیت‌های نهفته و شبکه سازی در این زمینه بیان کرد: پس از مدتی مادرانی علاقه مند بودند که این جلسات در محلات آنها نیز برگزار شود اما با توجه به اینکه این امر مقدور نبود، پیشنهاد داده شد که آنها نیز این جلسات و برنامه‌ها را در محلات خود به پیش ببرند.

عاشری افزود: کم کم مادران علاقه مند و دارای پتانسیل اولیه شناسایی و روش کل به جز در پیش گرفته شد و ابتدا یک دورهمی کلی تشکیل داده و سپس اقدام به شبکه سازی در محلات کردیم و سعی شد تربیت کادر هم داشته باشیم. رفته رفته گروه‌های محلات پا گرفتند و قوی‌تر شدند و اکنون برخی از آنها پا به پای گروه اصلی و گاهاً قوی‌تر فعالیت می‌کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز خاطرنشان کرد: من معتقدم همانطور که خداوند چارچوب و کلیات و خطوط قرمزی را در مسیر تربیتی بندگان مشخص کرده ما نیز باید یکسری احکام و خطوط قرمز کلی و امور مباح، مکروه، مستحب و … را در امور تربیتی خود تعریف کنیم، بنابراین یکسری چارچوب کلی بدین منظور در نظر گرفته شد.

وی ادامه داد: در جزئیات نحوه فعالیت گروه‌های محلات خیلی ورود نمی‌کنیم اما سرگروه‌ها سیر مطالعاتی مشخصی دارند و هر کسی که وارد می‌شود، باید چند کتاب مد نظر را مطالعه کند و یکسری صوت را نیز گوش می‌دهند و در جلسات خلاصه‌های آنها را بیان می‌کنند. اکنون ذیل گروه اصلی مواسات مادرانه البرز حدود ۱۵ کارگروه تعریف شده است.

عاشری مادران کارآفرین و مادران باشکوه را از جمله عناوین کارگروه‌ها دانست و اظهار کرد: در این راستا مادران کارآفرین به صورت یک شبکه درآمده‌اند و در برنامه‌های بزرگ غرفه‌هایی به منظور فروش محصولات در اختیار آنها قرار می‌گیرد. کارگروه مادران باشکوه نیز متشکل از مادران جوان زیر ۴۰ سال و دارای بیش از چهار فرزند است.

یک شبکه مردمی باید مردمی بودن خود را حفظ کند

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با اشاره به اینکه برای اعضای این کارگروه برنامه‌های جداگانه ای متناسب با نیازهای آنها برنامه ریزی و اجرا می‌شود، عنوان کرد: تقریباً هیچوقت درگیر مسائل مالی نبودیم زیرا کار تماماً مردمی است و هزینه‌ها از داخل شبکه و توسط مادران تأمین و در این زمینه کلمه مواسات و مصادیق آن تعریف می‌شود.

وی مطرح کرد: پس از اینکه دورهمی ها بزرگ‌تر و کار جدی تر شد و توانستیم از نظر رسانه‌ای فعالیت خود را معرفی کنیم، بسیاری از بزرگان شهر به سراغ ما آمدند و عده‌ای درخواست کردند که در مساجد و هیأت‌های مختلف هم برنامه داشته باشیم اما نماینده ولی فقیه در استان البرز فضای مصلی کرج را در اختیار ما قرار دادند و بیشتر برنامه‌ها آنجا اجرا می‌شود.

عاشری اظهار کرد: پس از مدتی احساس کردیم که باید به پدران نیز پرداخته و برای آنها جلسات تبیینی در زمینه جمعیت برگزار شود، بدین منظور برنامه‌ها را به سمت خانواده محوری سوق دادیم و اکنون ماهی یک بار اردوها و هیأت‌های خانوادگی و بازی‌های پدر و فرزندی و … را نیز برگزار می‌کنیم تا از پدران غافل نشویم و بتوانیم آنها را نیز به اهدافمان نزدیک کنیم.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز تصریح کرد: ما برای فعالیت‌های خود به سراغ هیچ دستگاهی نرفتیم و هر دستگاهی هم که پیشنهاد داد زیر بلیط آنها نرفتیم، با اینکه می‌توانست کمک کننده باشد زیرا من معتقدم یک شبکه مردمی باید مردمی بودن خود را حفظ کند و به محض قرارگیری زیر بلیط یک ارگان به سمت نابودی می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود مردمی بودن شبکه را حفظ کنیم اما این بدان معنا نیست که نمی‌خواهیم با ارگان‌ها و مجموعه‌های دیگر همکاری کنیم اما امام جمعه و برخی ارگان‌هایی که حمایت معنوی از ما به عمل می‌آورند با ارگان‌های حاکمیتی متفاوت هستند و ما همواره از راهکارها و بیانات آنها برای بهبود روند کار استفاده می‌کنیم.

تخصصی‌تر شدن فعالیت‌های مادر و کودک

عاشری با تاکید بر اینکه پایه کار جهان بینی، نگرش و بینش افراد است، افزود: اگر ما از نقطه تربیت توحیدی کار را آغاز کنیم، بسیاری مسائل نه فقط در حوزه جمعیت بلکه در بسیاری از حوزه‌ها حل می‌شود. پس از بحث اعتقادی و بینشی، بحث روانی و تفکر است. ما با فعالیت‌های خود به تحکیم بنیان خانواده کمک و زوجین را از مسائلی در خصوص فرزندآوری و فرزندپروری آگاه می‌کنیم.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز عنوان کرد: با توجه به آسیب شناسی و نیازسنجی انجام شده، سه هدف را برای سال جاری تعریف کرده‌ایم که عبارت هستند از توسعه و تعمیق محلات از نظر کمی و کیفی و گسترش محلات و گروه‌های مواسات، تخصصی‌تر شدن فعالیت‌های مادر و کودک و افزایش بار محتوایی گروه‌ها و هسته‌ها و سرگروه‌ها.

وی با بیان اینکه به زودی اندیشکده مواسات در استان البرز افتتاح می‌شود، اظهار کرد: با توجه به منابع جمع آوری شده و مذاکره با اساتید مقرر شده به صورت دقیق‌تر روی کلمه مواسات و مصادیق و محتوای آن کار کنیم و آنها را در کار خود گسترش دهیم. اکنون تمرکز ما بر البرز است اما چند استان درخواست داده‌اند که مدل ما را در استان خود پیاده کنند.

کد خبر 6097668

دیگر خبرها

  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • رفاقت قدیمی‌ با سیروس میمنت باعث بازی‌ام در «نون خ» شد/ در کرمانشاه ۱۰۰۰ نفر تست بازیگری دادند
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شوها را می‌بینند
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند
  • محمد مهاجری : جناب آقای رئیسی! به‌قول حاج‌ حسین‌ آقای‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست
  • اندیشکده مواسات در البرز افتتاح می شود
  •  فراخوان ایده‌های مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه