Web Analytics Made Easy - Statcounter

فصل سوم مستند «هستند کسانی که ...» با نمایشی از دستاوردهای علمی کشور و موفقیت‌ شرکت‌های دانش بنیان روی آنتن شبکه مستند سیما می‌رود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه مستند، فصل سوم مجموعه مستند علمی «هستند کسانی که…» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی محسن غلام‌زاده و تولید جدیدشبکه مستند سیما آماده نمایش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن غلام‌زاده کارگردان مجموعه مستند «هستند کسانی که.» گفت: این مجموعه مستند طی دو فصل پیشین و در 26 قسمت به معرفی نخبگان حوزه‌های متنوع علوم می‌پرداخت و مخاطبان را با فعالیت‌های نوآورانه، خلاق و کاربردی علمی و صنعتی در کشورمان آشنا می‌کرد. با توجه به استقبال از این مجموعه و رویکرد شبکه مستند برای به تصویر کشیدن پیشرفت‌های علمی کشور، ساخت فصل جدید آن در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: فصل جدید مستند «هستند کسانی که …» با همان دقت 2 فصل پیش در گزینش سوژه‌ها کوشش دارد ضمن معرفی و تبیین بستر‌های علمی و پژوهشی کشور، تلاش نخبگان نوآور و سختکوشی آن‌ها برای رسیدن به ابداع، اختراع و محصولی کارآمد در رفع نیاز‌های بخش‌های متنوع کشور را به تصویر بکشد.

غلام‌زاده تاکید کرد: در این فصل از مجموعه به معرفی ۶ پروژه بزرگ و ملی از پژوهشگران سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران پرداختیم معرفی پروژه‌های ارزشمند علمی در چند مجموعه دانش بنیان در پارک علم و فناوری پردیس و فعالیت‌های علمی پژوهشگرانی از دانشگاه تهران، شهید بهشتی و فردوسی مشهد از جمله همین پروژه‌هاست که بسیاری از آن‌ها برای نخستین بار از شبکه مستند سیما به نمایش درمی‌آید.

تهیه‌کننده و کارگردان مجموعه مستند «هستند کسانی که ...» درباره شیوه روایت در این مجموعه گفت: با بهرمندی از تصاویر رئال و انیمیشن و تنوع بالای فضای دیداری به آشکارسازی زوایای گوناگون پروژه‌های علمی می‌پردازیم.

مجموعه مستند علمی «هستند کسانی که …» در ۱۳ قسمت ۲۶ دقیقه‌ای از 17 خرداد جمعه‌ها ساعت 22:30 از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شبکه مستند صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مستندهای تلویزیونی شبکه مستند سیما هستند کسانی مجموعه مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۹۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل نمایشگاه‌های بین‌المللی کاسپین زنجان در حاشیه مراسم افتتاح این نمایشگاه، گفت: در این نمایشگاه ۹۵ غرفه از ۱۵ استان شامل زنجان، تهران، آذربایجان شرقی و غربی، همدان، قزوین، گیلان، کردستان، فارس، کرمانشاه، البزر، یزد، خراسان رضوی، لرستان و خوزستان برپا شده است.

قندیلی، مهمترین هدف برگزاری جشنواره ملی اقوام را معرفی و بیان اصالت‌های اقوام ایرانی، تقویت و معرفی هویت ایرانی و اسلامی، تقویت همگرایی ملی و معرفی توانمندی‌های اقوام ایرانی ذکر کرد.

وی افزود: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی موجب می‌شود تا به پیشینه و تاریخ غنی و مؤثر کشورمان برگردیم و فرهنگ و هویت خودمان را در میان نسل جوان تقویت کنیم.

مدیرعامل نمایشگاه‌های بین‌المللی کاسپین زنجان با بیان اینکه این نمایشگاه در زنجان به مدت ۶ روز برگزار می‌شود، ادامه داد: نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان زنجان برای بازدید علاقمندان دایر است.

دیگر خبرها

  • تولید ۲۰۰ مستند از برنامه‌های بسیج و سپاه
  • مجری پرحاشیه سیما کنار رفت!محمدرضا شهبازی کیست؟
  • «رویداد مستندسازان علمی» برگزار می‌شود
  • آغاز تولید مستند پنجاه بدر در قزوین
  • شبکه آبرسانی جزیره هرمز نوسازی می‌شود
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • مجموعه تلویزیونی «گرگ» از شبکه ۴
  • هدف از تکریم سرآمدان علمی و فرهنگی الگوسازی برای نسل جوان است
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است